WE DON’T SELL TAILOR MADE CLOTHING,
WE SELL A LIFESTYLE!

CORPO TAILORING
BY WIM BAERT


“Personal tailoring & private shopping experience”

Corpo staat voor hoogkwalitatief maatwerk en accessoires voor mannen. Wim Baert nam na 7 jaar als traveling tailoring voor Corpo Collezione het label over in 2015. Oorspronkelijk lag de focus van het merk vooral op kostuums en hemden op maat. Door zijn jarenlange ervaring als tailor merkte Wim dat zijn klanten vooral op zoek waren naar een totaalbeleving. Corpo Collezione maakte plaats voor Corpo & Co: een totaalconcept met naast een uitgebreid aanbod in maatkledij ook tal van unieke en gepersonaliseerde accessoires. Alle elementen voor een totale look!

Corpo Tailoring onderscheidt zich door de afwerkingsgraad van het maatwerk: er wordt op meer dan 100 punten opgemeten om een perfecte fit te verkrijgen. Met merken zoals Scabal, Ermenegildo Zegna, Loro Piana bent u zeker van de duurzaamheid van uw pak. Alles wordt vervaardigd binnen Europa.

Voor Corpo Collections ging Wim samenwerkingen aan met diverse partners. Zo kan je ook bij ons terecht voor manchetknopen, dasspelden, pins, strikken, pochettes, dassen en riemen met je persoonlijke toets. Of dat nu je initialen zijn of een eigen ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook servetringen op maat behoren tot de mogelijkheden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, vandaar onze private shopping experience. In ons atelier of bij u thuis, we nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw wensen en plannen.

Contacteer ons voor een afspraak, we’ll make it happen!